Opening Albert Heijn Brugge enthousiast onthaald

Eerste Brugse winkel is een feit

Donderdag 12 juni 2014 — Onder luid applaus ging vandaag de allereerste Brugse Albert Heijn open. In groten getale waren de inwoners van de Breydelstad komen opdagen om de opening feestelijk te vieren. Na Bredene, Kortrijk, Harelbeke en Roeselare is Albert Heijn Brugge reeds de vijfde West-Vlaamse winkel. Angelique Pas mocht samen met kersvers general manager Luc de Baets en schepen van lokale economie Hilde Decleer het lintje officieel doorknippen. Ze werd via een originele wedstrijd op de Facebook-pagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor een dag. Wil je onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen komen ontdekken, dan ben je van harte welkom aan de Sint-Pieterskaai 55,  8000 Brugge.

Voor de deuren opengingen, had er zich al een lange rij met wachtenden gevormd die stonden te popelen om hun winkelkar te vullen. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas konden op heel wat enthousiasme rekenen. Met een oppervlakte van 1333 m2 en 12.000 artikelen in het assortiment kan je naar hartenlust winkelen.

De enthousiaste supermarktmanager Bjorn Hongenae getuigt:

‘De eerste Brugse Albert Heijn winkel mogen openen is een hele eer. Ik ben enorm fier op de prestatie die het hele team hier heeft geleverd. De winkel ziet er prachtig uit en de klanten vinden het plezierig winkelen. We zijn er helemaal klaar voor om de Bruggeling te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment én Hollandse prijzen. Zonder twijfel wordt ook deze Brugse winkel een mooi succesverhaal.’

Een bekend en een bijzonder assortiment

In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment is er zo’n extra 10% Belgische producten toegevoegd voor de consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik. En zo wordt Albert Heijn steeds Vlaamser.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Brugge verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.


Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’

Om Brugge en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14.00 uur en sluit om 20.00 uur de deuren.

 

Albert Heijn Brugge praktisch:

Sint-Pieterskaai 55, 8000 Brugge

Openingstijden:

  • Maandag: 12.00 uur – 20.00 uur
  • Dinsdag – zaterdag: 8.00 uur – 20.00 uur
  • Zondag: 9.00 uur – 12.00 uur

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.

Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Er zijn 65 parkeerplaatsen beschikbaar.

AH Brugge 1
AH Brugge 2
AH Brugge 3
AH Brugge 4