Olen verwelkomt vandaag een gloednieuwe Albert Heijn winkel

Woensdag 5 december 2012 —

Vandaag opent de Albert Heijn in Olen de deuren. Die is gevestigd aan het Olen Shopping Park. De splinternieuwe winkel is ruim 1.700 m2 groot en pakt uit met 17.000 artikelen. Het assortiment van deze tweede winkel in de Kempen loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en 10% van de producten die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd. De opening vindt plaats in aanwezigheid van Sabine Mertens, fan van de Albert Heijn Facebookpagina, die ter ere van de opening van de splinternieuwe Albert Heijn gebombardeerd werd tot burgemeester van deze winkel.
Sabine Mertens kan zich vandaag burgemeester voor 1 dag noemen. Zij vond op de Albert Heijn Facebookpagina de leukste slogan en knipte daarom vandaag het lintje door van de nieuwe winkel in Olen. Daarnaast ontvangt zij samen met vijf van haar vrienden ook nog een zak vol AH producten.

De nieuwe winkel in Olen wordt aangestuurd door supermarktmanager Nick Van Laethem: "De Belgische Albert Heijn staat voor persoonlijke service en scherpe prijzen die we combineren met een uniek assortiment. Die aanpak is een groot succes gebleken in onze andere winkels. We hopen dat we hier even succesvol worden. Samen met een enthousiast team van 70 medewerkers uit de regio kunnen we niet wachten om erin te vliegen."

Een bijzonder, maar bekend, assortiment. De winkel in Olen is 1.718 m2 groot en pakt uit met een 17.000-tal producten. Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd. Zo vindt iedereen er zijn vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Albert Heijn in alle veiligheid ontdekken. Om Olen en omstreken straks de typische Albert Heijn producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Olen verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat  producten in het gamma opgenomen.
De winkel werd vandaag geopend om 16h en sluit om 20h de deuren.

Albert Heijn Olen praktisch:
Adres: Olen Shopping Park, Lammerdries-Winkelstraat 4c7, 2250 Olen
Openingstijden:
•    maandag - zaterdag: 8h tot 20h.
•    zondag: gesloten
Naar aanleiding van de eindejaarsfeesten is de winkel uitzonderlijk open van 9h tot 18h op 9/12, 16/12, 23/12 en 30/12.

Er zijn 1500 parkeerplaatsen beschikbaar.
AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

Ann Maes Pride/TBWA