Lierenaars verwelkomen Albert Heijn met open armen

Eerste Lierse winkel is een feit

Woensdag 6 november 2013 — Na intense voorbereidingen is het zover. Ook de Lierenaars kunnen vanaf vandaag in hun Albert Heijn gaan shoppen. De inwoners van Lierke Plezierke kwamen in grote getalen opdagen om de feestelijke opening mee te vieren. Facebookfan Sander De Swert kreeg de eer om het lintje officieel door te knippen. Hij was via een originele actie op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Sander en vijf vrienden mochten naar huis gaan met een zak boordevol Albert Heijn-producten. Wie graag zelf de persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen van Albert Heijn komt ontdekken, is van harte welkom aan de Antwerpsesteenweg 499B, 2500 Lier.

Heel wat Lierenaars waren van de partij om de opening van de eerste Albert Heijn in Lier bij te wonen en de winkelkar te vullen met typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas. De gloednieuwe winkel mag er ook wezen. Met een oppervlakte van bijna 1900 m2 en 19.000 artikelen in het assortiment kan iedereen zijn hartje ophalen. Een enthousiast team van 65 lokale werknemers staat klaar om iedereen met open armen te ontvangen.

Roel Verhaegen, de trotse supermarktmanager, is dan ook een tevreden man: ‘Ik ben enorm fier op het hele team. Samen hebben we wekenlang deze opening voorbereid met een schitterend resultaat tot gevolg. We kunnen niet wachten om de Lierenaars te laten kennismaken met onze persoonlijk service, Belgische kwaliteit én Hollandse prijzen. Ik ben er van overtuigd dat ook deze winkel een hele mooie toekomst tegemoet gaat.’

Een bekend en een bijzonder assortiment
In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment zijn er zo’n 10 procent producten speciaal toegevoegd voor de Belgische consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Lier verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’
Om Lier en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14u en sluit om 20u de deuren.

Albert Heijn Lier praktisch:

Antwerpsesteenweg 499B, 2500 Lier

Openingstijden:
•    Maandag: 12u - 20u
•    Dinsdag – zaterdag: 8u - 20u.
•    zondag: 9u – 12u

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus
Er zijn 160 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren langs de weg is ook mogelijk.