Laat je bestek in de schuif en haal je stokjes boven!

Albert Heijn verleidt je met de authentieke oosterse keuken tijdens de Aziëweken

Maandag 10 maart 2014 — Zin om je smaakpapillen uit te dagen? Albert Heijn inspireert je graag om eens anders te koken. Tijdens de Aziëweken van 10 tot 23 maart verwent Albert Heijn je met de lekkerste exotische gerechten die je in een handomdraai serveert dankzij de recepten uit het winkelmagazine Allerhande. Kom lekker proeven bij Albert Heijn!

Onze noorderburen zijn altijd gekend geweest voor hun handelsgeest, denk maar aan de Verenigde Oost-Indische Compagnie die kostbare specerijen invoerde uit Azië. Ook Albert Heijn heeft vanaf zijn bestaan bijzondere producten verkocht zoals voorgesneden groenten en fruit, Aziatische maaltijdsalades, oosterse kipstukjes, enzovoort. Voor de Aziëweken doen we er een flinke schep bovenop.

Speciaal voor deze gelegenheid breiden we het assortiment uit met een 70-tal zorgvuldig geselecteerde producten en authentieke ingrediënten: bijzondere eetstokjes en kommetjes, half gegaarde Pekingeend, bijzondere smaakmakers als boemboes en hoisinsaus, Thaise groene curry, Japanse teriyaki, Chinese zoete sesam, enzovoort.

Niet meteen inspiratie? Albert Heijn helpt je om in een mum van tijd een heerlijke authentieke Aziatische maaltijd op tafel te toveren. Met bijzondere wokgerechten, proeverijen in onze winkels en recepten in het winkelmagazine Allerhande. Leuk detail, de belangrijkste ingrediënten zal je die week in promotie vinden in de winkel.


Ontdek Azië en zijn overheerlijke keuken vanaf 10 maart in je favoriete Albert Heijn.