Kortrijk verwelkomt vandaag gloednieuwe Albert Heijn winkel

Woensdag 15 mei 2013 —

Facebook-fan Sofie Vermaut knipte onder grote belangstelling het lintje door en opende daarmee officieel de nieuwe winkel. Ze bedacht op Facebook het leukste verkiezingsgedichtje en werd gebombardeerd tot  burgemeester voor één dag van Albert Heijn Kortrijk. Sofie en een aantal vrienden kregen een zak vol Albert Heijn-producten mee naar huis.

Met een winkeloppervlakte van meer dan 1.600 m2, ruim 16.000 artikelen in de rekken en een enthousiast team van 55 werknemers is de derde West-Vlaamse winkel er helemaal klaar voor. Vanaf vandaag kan de Kortrijkzaan op één adres terecht voor persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen: Ring Shopping Kortrijk Noord - Ringlaan 34, 8500 Kortrijk.

Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een goed uitgedachte mix van Belgische toppers (10%) en het reguliere Albert Heijn-gamma. Zo vindt iedereen zijn vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Steven Vanpoucke, de trotse supermarktmanager, getuigt: “We zijn heel fier dat we vanaf vandaag de Kortrijkzaan kunnen laten kennismaken met onze persoonlijke service, uniek assortiment en Belgische kwaliteit. En dat aan Hollandse prijzen natuurlijk. We zien dat deze aanpak werkt in onze andere winkels. Met ons team van 55 enthousiaste werknemers uit de streek gaan we voor niet minder dan een 3de West-Vlaams succesverhaal.”.

Ontdek Albert Heijn in alle veiligheid
Albert Heijn pakt gewoontegetrouw uit met ‘de smaakgarantie’. Een eenvoudig en handig concept: smaakt een product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt zo je geld terug. Leuk om op culinair avontuur te gaan.

Ook ‘de assortimentsdialoog’ wordt in Kortrijk verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Op deze wijze werden al heel wat nieuwe producten in het gamma opgenomen.

De winkel werd vandaag geopend voor het publiek om 14u en sluit om 20u de deuren.


Albert Heijn Kortrijk praktisch:

Adres: Ring Shopping Kortrijk Noord - Ringlaan 34, 8500 Kortrijk
Openingstijden:
•    maandag t/m zaterdag: 9u tot 20u
•    zondag: gesloten

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
Het shopping center biedt heel wat gratis parkeerplaatsen.