Hoboken verwelkomt vandaag gloednieuwe Albert Heijn

Woensdag 17 april 2013 —

De spiksplinternieuwe winkel werd vandaag officieel ingehuldigd door Hobokenaars Caroline Rozendaal en Thomas Servotte, de burgmeesters voor één dag. Zij bedachten op Facebook de leukste slogans en kregen een zak vol Albert Heijn-producten voor hen en een aantal vrienden én mochten natuurlijk het lintje officieel doorknippen.

Aan de Zeelandstraat 40 in Hoboken kan je vanaf vandaag terecht voor persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Met een winkeloppervlakte van bijna 1.800 m2 en 18.000 artikelen is dit de grootste Albert Heijn winkel in Antwerpen stad.

Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een goed uitgedachte mix van Belgische toppers (10%) en het reguliere Albert Heijn-gamma. Zo vindt iedereen zijn vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

De leiding van de winkel komt in handen van supermarktmanager Bart Vercauteren: “We gaan volop onze troeven uitspelen: persoonlijke service, een uniek assortiment en Belgische kwaliteit aan Hollandse prijzen. We zien dat deze aanpak werkt in onze andere winkels. Met ons team van 80 enthousiaste werknemers uit de streek gaan we voor niet minder dan een succesverhaal.

Ontdek Albert Heijn in alle veiligheid
Albert Heijn pakt gewoontegetrouw uit met ‘de smaakgarantie’. Een eenvoudig en handig concept: smaakt een product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt zo je geld terug. Leuk om op culinair avontuur te gaan.

Ook ‘de assortimentsdialoog’ wordt in Hoboken verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Op deze wijze werden al heel wat nieuwe producten in het gamma opgenomen.

De winkel werd vandaag geopend voor het publiek om 14u en sluit om 20u de deuren.

Albert Heijn Hoboken praktisch:

Adres: Zeelandstraat 40, Hoboken
Openingstijden:

  • maandag: 12u tot 20u
  • dinsdag t/m zaterdag: 8u tot 20u
  • zondag: 9u tot 12u


Er zijn 125 parkeerplaatsen beschikbaar.
AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.