Grootste Belgische Albert Heijn geopend in Lokeren

Woensdag 2 juli 2014 — Onder luid gejuich opende om 14.00 uur Albert Heijn Lokeren de deuren voor het grote publiek. De zesde Oost-Vlaamse winkel is meteen de grootste van België en stelt honderd medewerkers uit de buurt tewerk. Heel wat Lokeraars waren van de partij om de opening feestelijk mee te vieren. Facebookfan Joke Staelens mocht samen met supermarktmanager Steven Vanpoucke, general manager Luc de Baets en burgemeester Filip Antheunis het lintje knippen en de winkel officieel openen. De Lokerse werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Wil je zelf onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen komen ontdekken? Dan ben je van harte welkom in de Dijkstraat 3a, 9160 Lokeren.

De drieëntwintigste Belgische Albert Heijn-winkel kon rekenen op de massale belangstelling van de Lokeraars. Een heuse wachtrij kooplustigen stond reeds aan te schuiven voor de deuren openden. Om klokslag 14.00 uur mocht iedereen binnen. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas vonden gretig aftrek.

Met 2.174 m2 winkeloppervlakte is de winkel de grootste vestiging van Albert Heijn in België. Je vindt er maar liefst 20.000 artikelen in het assortiment. Het is ook de eerste winkel met een traiteurafdeling. Daar vind je lekkere verse kant-en-klare gerechten als balletjes in tomatensaus, lasagne, tongrolletjes in vissaus, grillades, enzovoort. Zo kan iedereen er zijn hartje ophalen

Supermarktmanager Steven Vanpoucke neemt de dagelijkse leiding op zich:

Ik ben enorm fier dat ik mee de grootste Belgische Albert Heijn mag openen. Het hele team heeft prachtig werk geleverd, de winkel ziet er geweldig uit. We kunnen niet wachten om de Lokeraar te verwelkomen met onze persoonlijke service, verrassend assortiment én Hollandse prijzen. Betaalbare dagelijkse boodschappen en een plek waar het plezierig winkelen is, daar gaan we voor.”

Een bekend en een bijzonder assortiment

In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment is er zo’n extra 10% Belgische producten toegevoegd voor de consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik. En zo wordt Albert Heijn steeds Vlaamser.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Lokeren verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’

Om Lokeren en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn zoals gewoonlijk uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld of een ander product terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14.00 uur en sluit om 20.00 uur de deuren.

 

Albert Heijn Lokeren praktisch:

Adres: Dijkstraat 3a, 9160 Lokeren

Openingstijden:

  • Maandag: 12.00 uur – 20.00 uur
  • Dinsdag – zaterdag: 8.00 uur – 20.00 uur
  • Zondag: 9.00 uur – 12.00 uur

Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Er zijn 120 parkeerplaatsen beschikbaar.