Gloednieuwe Albert Heijn Aalst opent feestelijk de deuren

Donderdag 2 mei 2013 —

Onder grote belangstelling knipte Aalstenaar en Facebook-fan David Van Den Broeck officieel het lintje door. Hij bedacht op Facebook het leukste verkiezingsgedicht, in het sappige Aalsterse dialect, en mag zich vanaf nu burgemeester voor één dag van Albert Heijn Aalst noemen. David en een aantal vrienden kregen een zak vol Albert Heijn-producten mee naar huis.

Voor persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen moet je vanaf vandaag in de Pontstraat 34, 9300 Aalst zijn. Met een winkeloppervlakte van meer dan 1000 m2 en 10.000 artikelen in de rekken, is de derde Oost-Vlaamse winkel er klaar voor.

Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een goed uitgedachte mix van Belgische toppers (10%) en het reguliere Albert Heijn-gamma. Zo vindt iedereen zijn vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

“We zijn heel fier dat we vanaf vandaag de Aalstenaar kunnen laten kennismaken met onze persoonlijke service, uniek assortiment en Belgische kwaliteit. En dat aan Hollandse prijzen natuurlijk.” zegt supermarktmanager Joris Matthys die aan het roer staat van de winkel. “We zien dat deze aanpak werkt in onze andere winkels. Met ons team van 50 enthousiaste werknemers uit de streek gaan we voor niet minder dan een 3de Oost-Vlaams succesverhaal.”.

Ontdek Albert Heijn in alle veiligheid
Albert Heijn pakt gewoontegetrouw uit met ‘de smaakgarantie’. Een eenvoudig en handig concept: smaakt een product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt zo je geld terug. Leuk om op culinair avontuur te gaan.

Ook ‘de assortimentsdialoog’ wordt in Aalst verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Op deze wijze werden al heel wat nieuwe producten in het gamma opgenomen.

De winkel werd vandaag geopend voor het publiek om 14u en sluit om 20u de deuren.


Albert Heijn Aalst praktisch:
Adres: Pontstraat 34, 9300 Aalst
Openingstijden:
•    maandag t/m zaterdag: 8u tot 20u
•    zondag: gesloten

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.