Gentenaars verwelkomen Albert Heijn met open armen

Eerste Gentse centrumwinkel is een feit

Woensdag 9 april 2014 — Zes maanden geleden ging de eerste Gentse Albert Heijn open in het stadion. Vandaag was het de beurt aan de eerste centrumwinkel in de populaire Overpoort. Samen met algemeen manager Corné Mulders en schepen van Middenstand Christophe Peeters, kreeg Facebook-fan Sara De Roeck de eer om de gloednieuwe winkel te openen. Via een originele wedstrijd op de Facebook-pagina van Albert Heijn werd ze verkozen tot winkelburgemeester voor een dag en kreeg ze de eer het lintje door te knippen. Wie graag zelf de persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen van Albert Heijn komt ontdekken, is van harte welkom in de Overpoort 49A, 9000 Gent.

Heel wat nieuwsgierige Gentenaars waren van de partij om hun winkelkar te vullen. Zowel onze Belgische toppers als typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas gingen als zoete broodjes over de toonbank. De gloednieuwe stadswinkel mag er ook wezen. Met een oppervlakte van 750 m2 en 8.000 artikelen in het assortiment kan iedereen zijn hartje ophalen. Een enthousiast team van 60 lokale werknemers staat klaar om iedereen met open armen te ontvangen.

Joris Matthys, de trotse supermarktmanager, is dan ook een tevreden man:

‘Ik ben enorm fier op het hele team. Samen hebben we wekenlang deze opening voorbereid met een schitterend resultaat tot gevolg. Als klein broertje van de winkel in de Ghelamco Arena willen we ook de inwoners in het centrum laten kennismaken met onze persoonlijk service, Belgische kwaliteit én Hollandse prijzen. Ik ben er van overtuigd dat ook deze winkel een hele mooie toekomst tegemoet gaat.’

Een bekend en een bijzonder assortiment
In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment zijn er zo’n extra 10% Belgische producten speciaal toegevoegd voor de consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik. En zo wordt Albert Heijn ook steeds Vlaamser.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Gent Overpoort verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’
Om Gent centrum straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14u en sluit om 20u de deuren.

 

Albert Heijn Gent Overpoort praktisch:

Overpoort 49A, 9000 Gent

Openingstijden:
•    Maandag - zaterdag: 08u - 20u

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus