FACEBOOK FAN OPENT VANDAAG ALBERT HEIJN IN MOL

Woensdag 24 oktober 2012 — Carine Wouters, fan van de Albert Heijn Facebookpagina, werd ter ere van de opening van de splinternieuwe Albert Heijn winkel in Mol gebombardeerd tot burgemeester van deze winkel. Zij vond de meest creatieve slogan en knipte daarom vandaag het lintje door van de allereerste Albert Heijn in de Kempen. De nieuwe supermarkt is gevestigd aan de Molderdijk. 70 nieuwe mensen uit de buurt gaan er aan de slag. Het gloednieuwe team staat te popelen om de klanten te laten proeven van de Belgische kwaliteit, Hollandse prijzen en persoonlijke service van Albert Heijn.

Albert Heijn Mol is de negende Belgische Albert Heijn winkel. De winkel is 1.500 m2 groot en pakt uit met een 15.000-tal producten. Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd.

De nieuwe winkel in Mol wordt aangestuurd door de Belgische supermarktmanager Marco Di Girolami: "Heel wat mensen staan te popelen om de gloednieuwe Albert Heijn winkel nu ook in de eigen gemeente te ontdekken. Ik ben er zeker van dat onze Hollandse prijzen, Belgische kwaliteit en persoonlijke service heel wat bewoners uit Mol en omstreken zullen aanspreken."

Albert Heijn in alle veiligheid ontdekken. Om klanten straks de typische Albert Heijn producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug. Ook 'de assortimentsdialoog' wordt op deze negende locatie verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

De winkel werd vandaag geopend om 17h in aanwezigheid van burgemeester Paul Rotthier. De winkel sluit op de openingsdag om 20h de deuren.

Albert Heijn Mol praktisch:
Adres: Molderdijk 49, 2400 Mol
Openingstijden:
• Maandag - zaterdag: 8h tot 20h.
• zondag: gesloten

Er zijn meer dan 100 parkeerplaatsen beschikbaar.
AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.