Facebook fan opent Albert Heijn Harelbeke

Woensdag 29 augustus 2012 — Kelly Van Middel, Facebook fan van Albert Heijn, knipte vandaag het lintje door van de nieuwe winkel. Kelly woont in Harelbeke en keek -net als heel wat andere inwoners- uit naar de opening van de winkel. Deze eer viel haar te beurt na het bedenken van een wervende slogan voor de opening van de winkel (zie foto in bijlage). Vanaf vandaag kan iedereen uit Harelbeke en omstreken winkelen in hun 'eigen' Albert Heijn. Een 60-tal nieuwe werknemers gaat er aan de slag. 

Supermarktmanager Tim Teerlynck staat aan het roer van Albert Heijn Harelbeke: "Deze winkel is de tweede in West-Vlaanderen en de zevende in België. We gaan er voor om ook van deze winkel een succesnummer te maken. Ons team heeft er zin in en we mogen alvast op heel wat interesse van de buurt rekenen. We hebben er vertrouwen in dat onze Belgische kwaliteit, Hollandse prijzen en persoonlijke service hier in de smaak zullen vallen."

Een bijzonder, maar bekend, assortiment. De winkel in Harelbeke is 1.100 m2 groot en pakt uit met een 11.000-tal producten. Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd. Zo vindt iedereen er zijn vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Albert Heijn in alle veiligheid ontdekken. Om Harelbeke en omstreken straks de typische Albert Heijn producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Harelbeke verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al meer dan 40 producten in het gamma opgenomen.

Albert Heijn Harelbeke praktisch

Gentsesteenweg 79, 8530 Harelbeke - open:

  • elke dag (behalve zondag): 8h tot 20h.
  • zondag: gesloten.
Corné Mulders, Kelly Van Middel, Tim Teerlinck
Harelbeke in actie: sleutelactie
Tim Teerlynck, Kelly Van Middel
Ann Maes - woordvoerder België