Eerste Limburgse Albert Heijn opent de deuren in Sint-Truiden

Truienaars verwelkomen massaal Albert Heijn

Woensdag 20 november 2013 — De eerste Limburgse Albert Heijn is een feit. Onder grote belangstelling van de Truienaars knipte Facebookfan Ludwig Spiritus officieel het lintje door. Hij was via een originele actie op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Ludwig en vijf vrienden mochten naar huis gaan met een zak boordevol Albert Heijn-producten. De opening ging ook gepaard met de viering van de 1000ste Belgische Albert Heijn werknemer. Goed twee en half jaar na de eerste opening is Albert Heijn een belangrijke werkgever geworden. Place to be: Tiensesteenweg 168, 3800 Sint-Truiden.

De inwoners van de fruitstad daagden in grote getalen op om de eerste Limburgse Albert Heijn mee te vieren. In Sint-Truiden kan je nu ook genieten van persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. In de rekken vind je zowel je vertrouwde producten als echte Hollandse klassiekers terug. De winkel is dan ook een pareltje. Een goede 1500 m2  winkeloppervlakte en maar liefst 15.000 artikelen in het assortiment. Een enthousiast team van 65 lokale werknemers staat klaar om iedereen met open armen te ontvangen.

Supermarktmanager Maarten Vangeffelen speelt als rasechte Truienaar een thuismatch: “De eerste Limburgse Albert Heijn mogen openen is natuurlijk fantastisch. Dat we ook nog eens de 1000ste werknemer in huis hebben is helemaal geweldig. Ik ben buitengewoon trots op wat het team hier gepresteerd heeft. We staan allemaal te popelen om de Truienaars met open armen te ontvangen en te laten kennismaken met onze persoonlijk service, Belgische kwaliteit én Hollandse prijzen. Ik ben er zonder meer van overtuigd dat ook deze winkel een succesverhaal wordt.”

Een bekend en een bijzonder assortiment
In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment zijn er zo’n 10 procent producten speciaal toegevoegd voor de Belgische consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Sint-Truiden verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’
Om Sint-Truiden en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

1000ste werknemer in de bloemetjes gezet
De spiksplinternieuwe winkel is de 19de Albert Heijn in België. 19 winkels betekent natuurlijk heel wat werkgelegenheid. In Sint-Truiden werd de 1000ste Belgische medewerker aangenomen, een feit waar we heel trots op zijn. Er was dan ook een speciale verrassing voorzien. Elly Achten kreeg een grote fles champagne van Raf van den Heuvel, de allereerste Belgische werknemer, en een boeket bloemen van Els Merlier, de HR manager. Ze mocht natuurlijk ook het lintje mee doorknippen.

De winkel werd vandaag geopend om 14u en sluit om 20u de deuren.

Albert Heijn Sint-Truiden praktisch:

Adres: Tiensesteenweg 168, 3800 Sint-Truiden

Openingstijden:
•    Maandag: 12u - 20u
•    Dinsdag – zaterdag: 8u - 20u.
•    zondag: 9u – 12u
Bij matchen van STVV sluit de winkel om 17u.

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus
Er zijn 370 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.