Albert Heijn zoekt 60-tal medewerkers voor eerste vestiging in Overpelt

Vrijdag 19 september 2014 — Schoten, 19 september 2014 — In het najaar is het zover. Dan opent Albert Heijn een gloednieuwe supermarkt in Overpelt, reeds de vierde vestiging in de provincie Limburg. Om de Overpeltenaar te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen zijn we op zoek naar een 60-tal gemotiveerde medewerkers. De wervingen gaan nu van start.

Er werd reikhalzend naar uitgekeken, maar nu is de kogel door de kerk. Binnenkort kan je in de gemeente gekend om zijn historische molens je hartje ophalen aan typische Hollandse producten én Belgische toppers. En dat alles aan Hollandse prijzen natuurlijk.

Albert Heijn is daarom op zoek naar een 60-tal enthousiaste mensen voor uiteenlopende functies zoals teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten. Zowel voor deeltijdse als voor voltijdse trajecten. De wervingen gaan nu van start.

Bij Albert Heijn staat plezier in het werk voorop. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. Hoe doen we dit? Door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en interessante arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie zeg maar.

Dat we hierin slagen werd bevestigd in het zomerrapport van het onderzoeksbureau GfK. Albert Heijn behaalde de hoogste score op uitstraling in hun nationaal onderzoek over supermarkten. Een geweldig compliment van onze klanten dat helemaal te danken is aan onze fantastische medewerkers.

Iedereen die interesse heeft kan via http://jobs.albertheijn.be zijn of haar cv en motivatiebrief sturen.