Albert Heijn wint de Gentse harten met allereerste voetbalstadion winkel

Eerste winkel in Gent is een feit

Woensdag 16 oktober 2013 — Albert Heijn kondigde eerder al een vestiging aan in Gent en vandaag was het zover. De fiere inwoners van de Arteveldestad kunnen vanaf vandaag in hun Albert Heijn winkelen. En dat op een bijzondere locatie: de gloednieuwe Ghelamco Arena waar ook KAA Gent zijn thuismatchen speelt. Liefhebbers van persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen kunnen hun hartje ophalen in de allereerste voetbalstadion winkel in de geschiedenis van Albert Heijn. Place to be: Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent.

Onder grote belangstelling opende Lindsay Fiers de spiksplinternieuwe winkel. Via een originele wedstrijd op de Facebook-pagina van Albert Heijn werd ze verkozen tot winkelburgemeester voor een dag en kreeg ze de eer het lintje door te knippen. Lindsay en vijf vrienden mochten ook een zak boordevol Albert Heijn-producten mee naar huis nemen.

De nieuwe winkel is een pareltje met een winkeloppervlakte van bijna 2.000 m2 en 18.000 artikelen in de rekken. 65 enthousiaste medewerkers staan klaar om iedereen onze persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen te laten ervaren.

Bram Lauwaert is een bijzonder fiere supermarktmanager: ‘Prachtig om alles te zien samenkomen. Dit is het resultaat van wekenlange voorbereidingen en doorgedreven inspanningen van al onze medewerkers. Een prestatie waar we trots op zijn. We staan dan ook te popelen om de Gentenaren te laten kennismaken met het unieke assortiment, de gegarandeerde kwaliteit én de Hollandse prijzen van Albert Heijn. We hebben een gemotiveerd team van 65 lokale mensen die de klanten met raad en daad zullen bijstaan. Wij zijn helemaal klaar om ook van deze winkel een succes te maken.’

Een bijzonder, maar bekend, assortiment
Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een combinatie van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd. Zo vindt iedereen er zijn vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Gent verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’
Om Gent en omstreken straks de typische Albert Heijn-producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14u en sluit om 20u de deuren.

Albert Heijn Gent praktisch:

Adres: Ottergemsesteenweg Zuid 808, Ghelamco arena, 9000 Gent

Openingstijden:
•    Maandag: 12u - 20u
•    Dinsdag – zaterdag*: 8u - 20u.
•    zondag: 9u – 12u
      *Bij matchen van KAA Gent sluit de winkel om 17u

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus
Er zijn 150 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.