Albert Heijn Westmalle opent de deuren

Massale opkomst voor opening Westmalse Albert Heijn

Donderdag 13 november 2014 — Na de 25ste winkel in Nijlen, is het de beurt aan Westmalle. De 12de vestiging in de provincie Antwerpen ging vandaag officieel open. Iets waar vele Westmallenaars naar uitkeken gezien de geweldige opkomst. Joke Adriaensen mocht samen met schepen van middenstand Dries Van Dyck, operationeel manager Albert Heijn België Peter Peels, Katrien Poelmans en supermarktmanager Koen Tanghe het lintje officieel doorknippen. Zij werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Geïnteresseerd in onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen? Rep je dan naar de Antwerpsesteenweg 146A, Westmalle.

De Westmallenaar is duidelijk tevreden met de komst van Albert Heijn. Voor de deuren openden, stond er reeds een lange wachtrij kooplustigen aan te schuiven. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas gingen als zoete broodjes over de toonbank. De winkel mag er ook wezen. Op een oppervlakte van 1.300 m2 vind je maar liefst 13.000 artikels terug, voor ieder wat wils dus. In de nieuwe winkel zijn 50 lokale mensen tewerkgesteld, waaronder de voormalige Alvo personeelsleden.

Een enthousiaste supermarktmanager Koen Tanghe aan het woord: ‘De eerste Albert Heijn-winkel in Westmalle mogen openen is een hele eer. Ik ben enorm fier op de prestatie die het hele team hier heeft geleverd. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen. Albert Heijn wil graag de persoonlijke kruidenier zijn waar dagdagelijkse boodschappen, verrassende producten, Hollandse prijzen en persoonlijke service hand in hand gaan. Zonder twijfel wordt ook deze winkel een mooi succesverhaal.’

Een bekend en een bijzonder assortiment
In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment is er zo’n extra 10% Belgische producten toegevoegd voor de consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik. En zo wordt Albert Heijn steeds Vlaamser.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Westmalle verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’
Om Westmalle en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14.00 uur en sluit om 20.00 uur de deuren.

Albert Heijn Westmalle praktisch:
Antwerpsesteenweg 146A, Westmalle

Openingstijden:

  • Maandag: 12.00 uur – 20.00 uur
  • Dinsdag – zaterdag: 8.00 uur – 20.00 uur
  • Zondag: 9.00 uur – 12.00 uur

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.

Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Er zijn 75 parkeerplaatsen beschikbaar.