Albert Heijn werft aan voor nieuwe winkel in Oudenaarde

Vrijdag 14 september 2012 —

Albert Heijn komt naar Oudenaarde. Het wordt de tweede winkel in provincie Oost-Vlaanderen (na Beveren) en de eerste in de Vlaamse Ardennen. Onze Belgische supermarkt staat voor Hollandse prijzen, Belgische kwaliteit en persoonlijke service. Daar zijn heel wat helpende handen voor nodig. Hoog tijd dus om medewerkers uit de regio aan te werven. Een 50-tal mensen krijgt een job in de nieuwe winkel van Albert Heijn. De aanwervingen starten nu.
 

Wat bieden we onze medewerkers? Plezier in het werk staat voorop. Albert Heijn doet er alles aan om medewerkers elke dag fluitend naar het werk te laten komen: door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd.

De volgende medewerkers (m/v) worden gezocht voor de winkel in Oudenaarde: winkelbedienden, jobstudenten en teamleiders, afdelingsverantwoordelijke.

Iedereen die interesse heeft kan zijn/haar cv en motivatiebrief sturen naar jobs@ah.be of Albert Heijn België, Bredabaan 1026, 2900 Schoten.

Het adres van de nieuwe winkel in Oudenaarde: Gentstraat  53, 9700 Oudenaarde (Frunpark)

Ann Maes woordvoerder Albert Heijn België