Albert Heijn werft 50-tal medewerkers aan voor nieuwe winkel in Olen

Woensdag 26 september 2012 — Albert Heijn komt naar Olen - de winkel vestigt zich in het Shopping Park Olen. Het wordt de tweede winkel in de Kempen (na de winkel in Mol - die eerder dit najaar opent). Onze Belgische supermarkt staat voor Hollandse prijzen, Belgische kwaliteit en persoonlijke service. Daar zijn heel wat helpende handen voor nodig. Hoog tijd dus om medewerkers uit de regio aan te werven. Een 50-tal mensen krijgt een job in de nieuwe winkel van Albert Heijn. De aanwervingen starten nu.

Wat bieden we onze medewerkers? Plezier in het werk staat voorop. Albert Heijn doet er alles aan om medewerkers elke dag fluitend naar het werk te laten komen: door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd.

De volgende medewerkers (m/v) worden gezocht voor de winkel in Olen: winkelbedienden, jobstudenten en teamleiders, afdelingsverantwoordelijke. Voor alle functies worden zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers gezocht.

Iedereen die interesse heeft kan zijn/haar cv en motivatiebrief sturen naar jobs@ah.be of Albert Heijn België, Bredabaan 1026, 2900 Schoten.

Het adres van de nieuwe winkel in Olen: Lammerdries 4 C7, 2250 Olen

Ann Maes woordvoerder België