Albert Heijn verwelkomt nieuwe telg in Turnhout

Woensdag 26 juni 2013 —

In de hoofdstad van de Kempen werd vandaag een gloednieuwe Albert Heijn geopend door de kersverse winkelburgemeester voor één dag, Kim Bartels. Zij bedacht op de Facebook-pagina van Albert Heijn de leukste slogan en kreeg daarom de eer het lintje officieel door te knippen. Kim en vijf vrienden kregen een zak vol Albert Heijn-producten mee naar huis. De derde Kempische winkel is gevestigd aan de Steenweg op Gierle 245, 2300 Turnhout.
Na een uitgekiende voorbereiding is het zover: Albert Heijn Turnhout is een feit. Met een winkeloppervlakte van 1700 m2, ruim 17.000 artikelen in de rekken en een enthousiaste ploeg van een 70-tal werknemers, is de splinternieuwe winkel er helemaal klaar voor. Ook in Turnhout kan men nu kennismaken met onze persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen.

Supermarktmanager Kathleen Reekmans zal de winkel in goede banen leiden: “Het is geweldig om het resultaat van onze inspanningen te zien. De winkel ziet er prachtig uit en we staan te popelen om de Turnhoutenaar op zijn wenken te bedienen. Of het nu met ons uniek assortiment is of met onze Hollandse prijzen. We hebben een enthousiast team van 70 mensen uit de regio die onze klanten met raad en daad zullen bijstaan. Ik ben er van overtuigd dat ook deze winkel, de derde reeds in de Kempen, een succes wordt.”

Een bijzonder, maar bekend, assortiment
Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een combinatie van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd. Zo vindt iedereen er zijn vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Turnhout verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie of op www.ah.be Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’
Om Turnhout en omstreken straks de typische Albert Heijn-producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14u en sluit om 20u de deuren.

Albert Heijn Turnhout praktisch:

Adres: Steenweg op Gierle 245, 2300 Turnhout
Openingstijden:

•    maandag - zaterdag: 8u tot 20u.
•    zondag: gesloten

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus
Er zijn 223 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.