Albert Heijn trekt naar hartje Antwerpen: de Groenplaats

Woensdag 9 mei 2012 — Albert Heijn Groenplaats is vanaf vandaag open. Een winkel in het hart van 't stad - voor en door Antwerpenaren. Van het 60-koppige team wonen heel wat medewerkers in de buurt. De nieuwe supermarkt is gevestigd op de hoek van de Geefstraat en de Groenplaats. Het is een ruime winkel geworden, waar elke Antwerpenaar terecht kan voor zijn dagelijkse boodschappen. 

Antwerpen Groenplaats is de vierde Belgische Albert Heijn winkel. De winkel is 900 m2 groot en pakt uit met een 10.000-tal producten. Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd.

De nieuwe winkel op de Groenplaats wordt aangestuurd door de Belgische supermarktmanager Okke Deprettere: "Dit wordt onze eerste winkel in het hart van een stad. Heel wat Antwerpenaren kennen ons nog niet, maar ik ben er zeker van dat onze Hollandse prijzen, Belgische Kwaliteit en persoonlijke service heel wat stadsbewoners zullen aanspreken."

Albert Heijn in alle veiligheid ontdekken. Om klanten straks de typische Albert Heijn producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw  uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug. Ook 'de assortimentsdialoog' wordt op deze vierde lokatie verder gezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al meer dan 35 producten in het gamma opgenomen.

De winkel werd vandaag geopend om 17h in aanwezigheid van de Antwerpse schepen Robert Voorhamme. De winkel sluit op de openingsdag om 20h de deuren. 

Albert Heijn Groenplaats praktisch:

Openingstijden

  • maandag: van 12h tot 20h.
  • dinsdag-donderdag: 8h tot 20h.
  • vrijdag: 8h tot 21h.
  • zaterdag: 8h tot 20h.
  • zondag: 9h tot 12h.

BONUS-kaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.

Het magazine ALLERHANDE is verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

Adres: Groenplaats 40 - 2000 Antwerpen