Albert Heijn start werving voor nieuwe winkel in Ring Shopping Kortrijk Noord

Donderdag 21 februari 2013 —

Albert Heijn opent binnenkort een winkel in Ring Shopping Kortrijk Noord. Onze Belgische supermarkt staat voor persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Daar zijn heel wat helpende handen voor nodig. Hoog tijd dus om medewerkers uit de regio aan te werven. Een 65-tal mensen krijgt een job in de nieuwe winkel van Albert Heijn. De aanwervingen starten nu.
Wat bieden we onze medewerkers? Plezier in het werk staat voorop. Albert Heijn doet er alles aan om medewerkers elke dag fluitend naar het werk te laten komen: door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd.

De volgende medewerkers (m/v) worden gezocht voor de nieuwe winkel: winkelbedienden, jobstudenten en teamleiders (afdelingsverantwoordelijken). Voor alle functies worden zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers gezocht.

Iedereen die interesse heeft kan zijn/haar cv en motivatiebrief sturen naar jobs@ah.be of Albert Heijn België, Bredabaan 1026, 2900 Schoten.   

Het adres van de nieuwe winkel is: Ring Shopping Kortrijk Noord, Ringlaan 34, 8500 Kortrijk