Albert Heijn start werving voor nieuwe winkel in Hoboken

Dinsdag 29 januari 2013 —

Albert Heijn opent binnenkort een tweede winkel in Hoboken. Onze Belgische supermarkt staat voor persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Daar zijn heel wat helpende handen voor nodig. Hoog tijd dus om medewerkers uit de regio aan te werven. Een 65-tal mensen krijgt een job in de nieuwe winkel van Albert Heijn. De aanwervingen starten nu.

Wat bieden we onze medewerkers? Plezier in het werk staat voorop. Albert Heijn doet er alles aan om medewerkers elke dag fluitend naar het werk te laten komen: door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd.

De volgende medewerkers (m/v) worden gezocht voor de nieuwe winkel in Hoboken: winkelbedienden, jobstudenten en teamleiders (afdelingsverantwoordelijken). Voor alle functies worden zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers gezocht.

Iedereen die interesse heeft kan zijn/haar cv en motivatiebrief sturen naar jobs@ah.be of Albert Heijn België, Bredabaan 1026, 2900 Schoten.

Het adres van de nieuwe winkel in Hoboken: Sint-Bernardsesteenweg 534, 2660 Hoboken

Ann Maes Pride/TBWA