Albert Heijn start met wervingen voor Lier

Donderdag 22 augustus 2013 —

Albert Heijn heeft de wens en de verwachting om in het najaar een vestiging in Lier te openen. Leuk nieuws dus voor de Lierenaars, want dan zal je ook in Lierke Plezierke kunnen kennismaken met onze persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Voor deze gloednieuwe winkel zijn we op zoek naar een 65-tal enthousiaste werknemers.
Albert Heijn wil graag in het najaar een winkel realiseren in Lier. De vergunningen zijn bijna rond. Dan zullen de Lierenaars kunnen genieten van op en top Belgische kwaliteit en typische Hollandse producten als pindakaas en vla. Ook voor Belgische toppers zal je er terechtkunnen en dat natuurlijk aan Hollandse prijzen.

Om ook deze winkel tot een succes te maken, zoeken we enthousiaste medewerkers. Hoog tijd dus om mensen uit de regio aan te werven. Een 65-tal mensen krijgt een job in de nieuwe winkel van Albert Heijn. De wervingen starten nu.

Wat bieden we onze medewerkers? Plezier in het werk staat voorop. Albert Heijn doet er alles aan om medewerkers elke dag fluitend naar het werk te laten komen: door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd.

De volgende medewerkers (m/v) worden gezocht voor de nieuwe winkel in Lier: enthousiaste teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten. Voor alle functies worden zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers gezocht.

Iedereen die interesse heeft kan via http://jobs.albertheijn.be zijn of haar cv en motivatiebrief sturen.