Albert Heijn Stabroek opent de deuren: tweede Belgische Albert Heijn

Woensdag 26 oktober 2011 — Vandaag gaat Albert Heijn in Stabroek open. De tweede Belgische Albert Heijn is gevestigd in een gloednieuw pand van 2000 m2 op het Picoloplein in Stabroek. Franchisenemers Marco en Nathalie Van Ende staan aan het roer van het team. Albert Heijn Stabroek wil alledaagse boodschappen betaalbaar aanbieden en bijzondere producten bereikbaar maken. Er zijn in de winkel zo’n 17.000 artikelen te vinden: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en 1.700 die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd.

Marco en Nathalie Van Ende zijn geen onbekenden in Stabroek. Sinds 2005 hebben zij de leiding van supermarkt Van Ende. Die sluit met de komst van Albert Heijn Stabroek de deuren. Het personeel van Van Ende Stabroek gaat -samen met heel wat nieuwe collega’s- aan de slag in Albert Heijn Stabroek.

“Ondernemen zit ons in het bloed. We zijn de vijfde generatie winkeliers en zijn klaar voor deze nieuwe uitdaging in Stabroek” zegt Marco Van Ende.“We zijn ook franchisenemers van de eerste Belgische Albert Heijn in Brasschaat en hebben daar ervaren dat de winkelformule aanslaat. We gaan dat succes doorzetten in Stabroek door uit te pakken met dezelfde mix van persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen.”

Persoonlijke service. In de winkel draait het om de klant: die moet zich welkom voelen. De medewerkers lopen graag mee als de klant iets niet kan vinden. De klant wordt geholpen met bediening bij charcuterie, brood en kaas. Albert Heijn wil graag ‘in gesprek’ met klanten om van vragen en ervaringen te leren.

Belgische kwaliteit. Het assortiment staat voor Belgische kwaliteit. Naast het bekende Nederlandse assortiment biedt de Belgische Albert Heijn ook unieke Belgische producten aan. Het specifiek Belgisch assortiment bestaat onder andere uit verse producten (brood en vlees), een aantal houdbare artikelen van in België bekende merken, non-food assortiment én service artikelen. Mochten er toch nog artikelen aan het assortiment ontbreken of zijn er anderszins zaken vergeten, dan vult Albert Heijn dit aan. Als een klant een product probeert maar het bij nader inzien niet lekker vindt, dan kan het altijd terug gebracht worden.

Hollandse prijzen. Ook in Stabroek zal de klant het voordeel ontdekken van boodschappen doen bij Albert Heijn. Nederlanders staan bekend om hun zuinigheid en goed koopmanschap. Het reguliere Albert Heijn assortiment is even scherp geprijsd als in Nederland en ook ons specifiek Belgisch assortiment is scherp geprijsd. De winkel in Stabroek heeft ook een ‘rode-route’ met discountassortiment.

Albert Heijn Stabroek opent op woensdag 26 oktober om 17h de deuren voor het publiek – in aanwezigheid van burgemeester Alida De Bie. Zij is opgetogen met de komst van Albert Heijn in de gemeente.


Albert Heijn Stabroek praktisch:

  • Albert Heijn op het Picoloplein 1 in Stabroek is dinsdag tot en met zaterdag open van 8.00 tot 20.00 uur. Op zondag is de winkel open van 08.00 – 12.30 uur en op maandag van 12.30 – 20.00 uur.
  • BONUS-kaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
  • Het magazine ALLERHANDE is verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
  • Op 24 oktober kregen alle inwoners van Stabroek (zo’n 6000) een sleutel in de brievenbus. 5 sleutels passen op de Albert Heijn caravan die op de parking van de winkel in Stabroek staat. Als de sleutel past, win je 1 minuut gratis winkelen.