Albert Heijn Roeselare opent de deuren

Donderdag 7 juni 2012 —

Albert Heijn Roeselare is niet alleen de vijfde Belgische Albert Heijn; het is ook de allereerste winkel buiten provincie Antwerpen. De winkel is 1500 m2 groot en pakt uit met een 15.000-tal producten. Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd.

 

Lokale ondernemer en franchisenemer Jean-Paul Fraeyman staat aan het roer van Albert Heijn Roeselare: "Albert Heijn is een vrij nieuwe naam in deze streek. Of je ons kent of niet, weet dat iedereen bij ons terecht kan voor zijn dagelijkse boodschappen. Ik ben ervan overtuigd dat onze Hollandse prijzen, Belgische kwaliteit en persoonlijke service de buurtbewoners niet koud zullen laten."

 

Albert Heijn in alle veiligheid ontdekken. Om Roeselare en omstreken straks de typische Albert Heijn producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

 

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt op deze vijfde lokatie verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al meer dan 40 producten in het gamma opgenomen.

 

Albert Heijn Roeselare praktisch:

Openingstijden

  • maandag: van 12h30 tot 20h.
  • dinsdag-donderdag: 8h tot 20h.
  • vrijdag: 8h tot 21h.
  • zaterdag: 8h tot 20h.
  • zondag: 8h tot 12h30.

 

Adres: Brugsesteenweg 341, 8800 Roeselare

 

ann maes - woordvoerder België