Albert Heijn Oudenaarde opent vandaag de deuren in aanwezigheid van burgemeester voor 1 dag

Woensdag 14 november 2012 — Silvie De Vleeschouwer was vandaag burgemeester voor 1 dag. Als Facebook fan van de pagina van Albert Heijn België bedacht ze de meest creatieve slogan waardoor ze vandaag gebombardeerd werd tot burgemeester van deze nieuwe winkel. Vanaf vandaag kan iedereen uit Oudenaarde en omstreken winkelen in hun 'eigen' Albert Heijn. Een 60-tal nieuwe werknemers gaat er aan de slag.

Supermarktmanager Pieter De Zutter staat aan het roer van de splinternieuwe Albert Heijn in Oudenaarde: "Deze winkel is de eerste in de Vlaamse Ardennen en de tiende in België. We gaan er voor om ook van deze winkel een succesnummer te maken. Net als in onze andere winkels pakken we ook in Oudenaarde uit met een sterke combinatie van Belgische kwaliteit, Hollandse prijzen en persoonlijke service. Ons gloednieuwe team van 60 mensen uit de streek heeft er ongelofelijk veel zin in en we mogen alvast op heel wat interesse van de buurt rekenen."

Een bijzonder, maar bekend, assortiment. De winkel in Oudenaarde is 1.379 m2 groot en pakt uit met een 14.000-tal producten. Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd. Zo vindt iedereen er zijn vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Albert Heijn in alle veiligheid ontdekken. Om Oudenaarde en omstreken straks de typische Albert Heijn producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Oudenaarde verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat  producten in het gamma opgenomen.
De winkel werd vandaag geopend om 17h in aanwezigheid van burgemeester Marnic De Meulemeester. De winkel sluit op de openingsdag om 20h de deuren.

Albert Heijn Oudenaarde praktisch:
Adres: Gentstraat 53, 9700 Oudenaarde

Openingstijden:
•    maandag - zaterdag: 8h tot 20h.
•    zondag: gesloten

Er zijn meer dan 150 parkeerplaatsen beschikbaar.
AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.