Albert Heijn opent winkel in Antwerpen Kiel

Woensdag 4 april 2012 — Vandaag opent de derde Belgische Albert Heijn de deuren. Die is gevestigd op de St. Bernardsesteenweg 143 in Antwerpen. De winkel is gevestigd in de wijk 't Kiel en dat is geen toevallige keuze. Albert Heijn maakt dagelijkse boodschappen betaalbaar en het bijzondere bereikbaar: niet alleen in Brasschaat (de eerste winkel), maar ook op 't Kiel. Albert Heijn is -anders gezegd- relevant voor elke Belg met zijn unieke mix van Hollandse prijzen, Belgische kwaliteit en persoonlijke service. De nieuwe winkel telt 50 werknemers, waaronder heel wat inwoners uit de wijk.  

Antwerpen Kiel is de eerste nieuwe Belgische Albert Heijn in 2012. De winkel is 700 m2 groot en pakt uit met een 10.000-tal producten. Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd.

De nieuwe winkel op 't Kiel wordt aangestuurd door supermarktmanager Omar Nahari: "De Belgische Albert Heijn staat voor scherpe prijzen die we combineren we met een uniek assortiment en persoonlijke service. Die aanpak is een groot succes gebleken in Brasschaat en Stabroek. We hopen dat we hier even succesvol worden. We zijn in de korte periode dat we hier aan de slag zijn erg warm onthaald door de buurt. We voelen ons hier welkom. Nu is het aan ons om de buurt datzelfde gevoel te geven in onze winkel."

Albert Heijn in alle veiligheid ontdekken. Om klanten straks de typische Albert Heijn producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn ook in Antwerpen Kiel uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug. Ook 'de assortimentsdialoog' wordt op 't Kiel verder gezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al meer dan 30 producten in het gamma opgenomen.

De winkel werd vandaag geopend om 17h in aanwezigheid van de Antwerpse schepen Robert Voorhamme, inwoner van 't Kiel. De winkel sluit op de openingsdag om 20h de deuren. 

Albert Heijn Antwerpen Kiel praktisch:

  • Albert Heijn Antwerpen Kiel is alle dagen -behalve vrijdag- open van 8h tot 20h. Op vrijdag is de winkel open van 8h tot 21h. Zondag is de winkel gesloten.
  • BONUS-kaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
  • Het magazine ALLERHANDE is verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

Adres: St. Bernardsesteenweg 143 - 2020 Antwerpen (wijk 't Kiel)