Albert Heijn opent weldra in Gent en werft aan

Woensdag 10 juli 2013 —

Albert Heijn opent in het najaar een gloednieuwe supermarkt in Gent. Bij Albert Heijn gaan we voor persoonlijke service, gecombineerd met Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Om dit alles te kunnen realiseren zoekt Albert Heijn nog een 60-tal gemotiveerde medewerkers. De wervingen starten nu.
Het wachten is bijna gedaan voor de Gentenaars. Weldra kan je ook in de Arteveldestad terecht voor typische Hollandse producten als duovla en pindakaas. Daarnaast zijn onze Belgische toppers natuurlijk ook verkrijgbaar en dat alles aan Hollandse prijzen.

Albert Heijn is daarom op zoek naar een 60-tal enthousiaste mensen voor uiteenlopende functies zoals teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden, en jobstudenten. Zowel voor deeltijdse als voor voltijdse trajecten. De wervingen gaan nu van start.

Albert Heijn gaat resoluut voor een aangename en plezierige werkomgeving. Ze doen er alles aan om een fijne sfeer te creëren en te behouden. Albert Heijn biedt daarom aan elke werknemer een gezonde combinatie van afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want onze werknemers zijn een cruciale schakel: mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd.

Iedereen die interesse heeft kan via http://jobs.albertheijn.be zijn of haar cv en motivatiebrief sturen.