Albert Heijn opent vestiging in Karel Oomsstraat in Antwerpen

Vrijdag 26 september 2014 — Schoten, 26 september 2014 — De geruchtenmolen draaide al even op volle toeren, maar de kogel is door de kerk. In de Karel Oomsstraat in Antwerpen komt een splinternieuwe Albert Heijn winkel. Op de plek waar in 1904 de eerste Minerva autofabriek werd gebouwd en waar nu de voormalige Peugeotgarage is gevestigd, kan je in het voorjaar van 2015 komen kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen.

 

In het voorjaar van 2015 kan de Antwerpenaar ook in de Karel Oomsstraat zijn hartje ophalen aan typische Hollandse producten, A-merken en huismerken. In deze laatste categorie vind je merken als AH Huismerk, AH Excellent, AH puur&eerlijk en AH Basic terug. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment is er zo’n extra 10% Belgische producten toegevoegd voor de consument. En dat alles aan Hollandse prijzen natuurlijk. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik.

Voor Albert Heijn is het belangrijk dat dagdagelijkse boodschappen betaalbaar blijven en dat mensen met plezier komen winkelen bij ons. Persoonlijke service is hierbij enorm belangrijk. Klanten waarderen ook onze promoties. Elke week is er een bonusfolder, twee keer per jaar zijn het hamsterweken, we doen Joker-promoties, enzovoort.

Na filialen op de Groenplaats en het Hessenplein, op het Kiel en in Hoboken, wordt dit de vijfde vestiging in Antwerpen stad en de dertiende vestiging in de provincie. Er worden maar liefst 146 parkeerplaatsen voorzien, zodat klanten rustig kunnen komen winkelen en overlast voor de buurt vermeden wordt. Leuk detail, buiten de openingsuren zal de parking worden opengesteld voor buurtparkeren.

De nieuwe winkel zal werkgelegenheid bieden aan 75 mensen. De vacatures gaan eind dit jaar open.