Albert Heijn opent eerste Lokerse vestiging en werft aan

Vrijdag 7 maart 2014 — Albert Heijn opent in de zomer een gloednieuwe supermarkt in Lokeren. Het wordt meteen de allergrootste vestiging in België. Bij Albert Heijn gaan we voor persoonlijke service, gecombineerd met Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Om dit alles te kunnen realiseren zoekt Albert Heijn nog een 85-tal gemotiveerde medewerkers. De wervingen starten nu.

Het wachten is bijna gedaan voor de Lokeraars. Weldra kan je ook in de thuisstad van de Lokerse Feesten terecht voor typische Hollandse producten als duovla en pindakaas. Daarnaast zijn onze Belgische toppers natuurlijk ook verkrijgbaar en dat alles aan Hollandse prijzen.

Albert Heijn is daarom op zoek naar een 85-tal enthousiaste mensen voor uiteenlopende functies zoals teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten. Zowel voor deeltijdse als voor voltijdse trajecten. De wervingen gaan nu van start.

Wat bieden we onze medewerkers? Plezier in het werk staat voorop. Albert Heijn doet er alles aan om medewerkers elke dag fluitend naar het werk te laten komen: door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd. Dat we hierin slagen werd bevestigd in het winterrapport van het onderzoeksbureau GfK. Albert Heijn behaalde de hoogste klantenwaardering in hun nationaal onderzoek over supermarkten. Een geweldig compliment van onze klanten dat helemaal te danken is aan onze fantastische medewerkers.

Iedereen die interesse heeft kan via http://jobs.albertheijn.be zijn of haar cv en motivatiebrief sturen.