Albert Heijn opent eerste Genkse vestiging en werft aan

Donderdag 6 maart 2014 — Het wachten is bijna gedaan voor de Genkenaars. Weldra kan je in Limburg naast Sint-Truiden ook in Genk terecht voor typische Hollandse producten als duovla en pindakaas. Daarnaast zijn onze Belgische toppers natuurlijk ook verkrijgbaar en dat alles aan Hollandse prijzen.

In het begin van de zomer opent de gloednieuwe supermarkt de deuren. De winkel wordt in franchise uitgebaat door Inse Knoors. Ze woont in Dilsen-Stokkem maar heeft Hollandse roots. Ze begon haar carrière 20 jaar geleden in de vulploeg van Albert heijn in Nederland. Kort daarna verhuisde ze naar België en na een lange loopbaan in de retail kwam ze terug thuis bij Albert Heijn België.

Na een intensieve opleiding van negen maanden staat ze, samen met haar echtgenoot en drie kinderen, te popelen om als franchisenemer de winkel tot een succes te maken.

"We hebben er vooral heel veel goesting in.", zegt Inse Knoors. "Albert Heijn is voor mij altijd al een beetje thuis geweest. We willen dit gevoel ook aan onze klanten geven. Een gezellige sfeer en persoonlijke service gecombineerd met Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Het wordt een echt familieproject. Zowel m'n echtgenoot als onze drie kinderen zetten er met veel enthousiasme hun schouders onder."

Om dit alles te kunnen realiseren zoekt Albert Heijn nog een 50-tal gemotiveerde medewerkers voor uiteenlopende functies zoals teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten. Zowel voor deeltijdse als voor voltijdse trajecten. De wervingen gaan nu van start.

Wat bieden we onze medewerkers? Plezier in het werk staat voorop. Albert Heijn doet er alles aan om medewerkers elke dag fluitend naar het werk te laten komen: door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd. Dat we hierin slagen werd bevestigd in het winterrapport van het onderzoeksbureau GfK. Albert Heijn behaalde de hoogste klantenwaardering in hun nationaal onderzoek over supermarkten. Een geweldig compliment van onze klanten dat helemaal te danken is aan onze fantastische medewerkers.

Iedereen die interesse heeft kan via http://jobs.albertheijn.be zijn of haar cv en motivatiebrief sturen.