Albert Heijn opent 25ste vestiging in Nijlen

Massale opkomst voor eerste Nijlense Albert Heijn

Woensdag 5 november 2014 — ​Een mooie mijlpaal in het Albert Heijn België-verhaal. De 25ste vestiging opende vandaag in Nijlen de deuren. Na de winkels in Brasschaat, Stabroek, Antwerpen Kiel, Groenplaats en Hessenplein, Mol, Olen, Hoboken, Turnhout en Lier is de 11de Albert Heijn in de provincie Antwerpen een feit. Iets waar vele Nijlenaars naar uitkeken gezien de geweldige opkomst. Vi Phan mocht samen met burgemeester Paul Verbeeck, general manager Albert Heijn België Luc de Baets en supermarktmanager Jeroen Van Haevermaet het lintje officieel doorknippen. Zij werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Geïnteresseerd in onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen? Rep je dan naar de Bouwelsesteenweg 13, 2560 Nijlen.

De Nijlenaar is duidelijk tevreden met de komst van Albert Heijn. Voor de deuren openden, stond er reeds een lange wachtrij kooplustigen aan te schuiven. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas gingen als zoete broodjes over de toonbank. De winkel mag er ook wezen. Op een oppervlakte van 1.400 m2 vind je maar liefst 14.000 artikels terug, voor ieder wat wils dus. In de nieuwe winkel zijn 50 mensen tewerkgesteld, waaronder de voormalige Alvo personeelsleden.

De trotse supermarktmanager Jeroen Van Haevermaet getuigt: ‘Albert Heijn België heeft sinds de eerste winkel in Brasschaat in 2011 een fantastisch parcours achter de rug. Ik ben vereerd de 25ste Belgische vestiging te mogen openen, een nieuwe mijlpaal. De winkel ziet er fantastisch uit en de klanten vinden het plezierig winkelen. Een pluim op de hoed van het hele team. Ze hebben geweldig werk geleverd. We staan dan ook te popelen om de Nijlenaar te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment én Hollandse prijzen.

Een bekend en een bijzonder assortiment

In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment is er zo’n extra 10% Belgische producten toegevoegd voor de consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik. En zo wordt Albert Heijn steeds Vlaamser.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Nijlen verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’

Om Nijlen en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14.00 uur en sluit om 20.00 uur de deuren.

Albert Heijn Nijlen praktisch:

Bouwelsesteenweg 13, 2560 Nijlen (ingang via de Hellevoortstraat)

Openingstijden:

  • Maandag: 12.00 uur – 20.00 uur
  • Dinsdag – zaterdag: 8.00 uur – 20.00 uur
  • Zondag: 9.00 uur – 12.00 uur

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.

Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Er zijn 86 parkeerplaatsen beschikbaar.   

Sally Herygers Woordvoerster at Pride