Albert Heijn Maaseik opent de deuren

Massale opkomst voor opening Maaseikse Albert Heijn

Woensdag 15 oktober 2014 — ​Na de winkels in Sint-Truiden en Genk, heeft Limburg er met de opening in Maaseik tijdens het Van Eyckjaar een derde Albert Heijn bij. Iets waar vele Maaseikenaars naar uitkeken gezien de geweldige opkomst. Bianca Iser mocht samen met schepen van economie Kevin Drees, general manager Albert Heijn België Luc de Baets en supermarktmanager Marco Di Girolami het lintje officieel doorknippen. Zij werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Geïnteresseerd in onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen? Rep je dan naar het Kolonel Aertsplein 3, 3680 Maaseik.

De Maaseikenaar is duidelijk tevreden met de komst van Albert Heijn. Voor de deuren openden, stond er reeds een lange wachtrij kooplustigen aan te schuiven. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas gingen als zoete broodjes over de toonbank. De winkel mag er ook wezen. Op een oppervlakte van 1.300 m2 vind je maar liefst 13.000 artikels terug, voor ieder wat wils dus. In de nieuwe winkel zijn 50 lokale mensen tewerkgesteld, waaronder de voormalige Delhaize personeelsleden.

Een enthousiaste Marco Di Girolami aan het woord:

‘De eerste Maaseikse Albert Heijn-winkel mogen openen in het Van Eyckjaar is een hele eer. Ik ben enorm fier op de prestatie die het hele team hier heeft geleverd. De winkel ziet er prachtig uit en de klanten vinden het plezierig winkelen. We zijn er helemaal klaar voor om de Maaseikenaar te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment én Hollandse prijzen. Zonder twijfel wordt ook deze winkel een mooi succesverhaal.’

Een bekend en een bijzonder assortiment

In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment is er zo’n extra 10% Belgische producten toegevoegd voor de consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik. En zo wordt Albert Heijn steeds Vlaamser.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Maaseik verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’

Om Maaseik en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14.00 uur en sluit om 20.00 uur de deuren.

 

Albert Heijn Maaseik praktisch:

Kolonel Aertsplein 3, 3680 Maaseik

Openingstijden:

  • Maandag: 12.00 uur – 20.00 uur
  • Dinsdag – zaterdag: 8.00 uur – 20.00 uur
  • Zondag: 9.00 uur – 12.00 uur

 

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.

Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Er zijn ruim 80 parkeerplaatsen beschikbaar in parking P1 Bospoort.      

Sally Herygers Woordvoerster at Pride