Albert Heijn komt naar Turnhout en start met wervingen

Vrijdag 5 april 2013 —

Albert Heijn opent binnenkort een gloednieuwe winkel in Turnhout. Onze Belgische supermarkt staat voor persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Een 60-tal enthousiaste werknemers worden gezocht.
Na maandenlange geruchten is het eindelijk zover: Albert Heijn Turnhout opent binnenkort de deuren. Ook in Turnhout zullen ze binnenkort kunnen genieten van op en top Belgische kwaliteit en typische Hollandse producten als pindakaas en vla. Ook voor Belgische toppers kan je er terecht en dat aan Hollandse prijzen natuurlijk.

Voor deze gloednieuwe winkel worden enthousiaste medewerkers gezocht. Hoog tijd dus om mensen uit de regio aan te werven. Een 60-tal mensen krijgt een job in de nieuwe winkel van Albert Heijn. De wervingen starten nu.

Wat bieden we onze medewerkers? Plezier in het werk staat voorop. Albert Heijn doet er alles aan om medewerkers elke dag fluitend naar het werk te laten komen: door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd.

De volgende medewerkers (m/v) worden gezocht voor de nieuwe winkel in Turnhout: enthousiaste teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten. Voor alle functies worden zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers gezocht.

Iedereen die interesse heeft kan via www.ah.be zijn/haar cv en motivatiebrief sturen.
 
Het adres van de nieuwe winkel in Turnhout: Steenweg op Gierle 245, 2300 Turnhout.