Albert Heijn komt naar Bredene en start met wervingen

Woensdag 20 maart 2013 — Albert Heijn opent binnenkort een gloednieuwe winkel in Bredene. Onze Belgische supermarkt staat voor persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Een 70-tal enthousiaste werknemers worden gezocht.

Na duchtig gespeculeer is de kogel door de kerk: Albert Heijn Bredene opent binnenkort de deuren. Ook de kustbewoners kunnen dan genieten van op en top Belgische kwaliteit en typische Hollandse producten als pindakaas en vla. Ook voor Belgische toppers kan je er terecht en dat aan Hollandse prijzen natuurlijk.

Voor deze gloednieuwe winkel zijn heel wat helpende handen nodig. Hoog tijd dus om medewerkers uit de regio aan te werven. Een 70-tal mensen krijgt een job in de nieuwe winkel van Albert Heijn. De wervingen starten nu.

Wat bieden we onze medewerkers? Plezier in het werk staat voorop. Albert Heijn doet er alles aan om medewerkers elke dag fluitend naar het werk te laten komen: door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en prettige arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Een pleziergarantie, zeg maar. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd.

De volgende medewerkers (m/v) worden gezocht voor de nieuwe winkel in Bredene: winkelbedienden, jobstudenten en teamleiders (afdelingsverantwoordelijken). Voor alle functies worden zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers gezocht.

Iedereen die interesse heeft kan via www.ah.be zijn/haar cv en motivatiebrief sturen.
 
Het adres van de nieuwe winkel in Bredene: Kapelstraat 31, 8450 Bredene.