Albert Heijn kleurt Antwerpen steeds blauwer met nieuwe winkel op het Hessenplein

Woensdag 5 september 2012 — Albert Heijn Hessenplein heeft vandaag -voor één dag- een nieuwe burgemeester: Stephan Van Durme. Deze fan van Albert Heijn opende vandaag de winkel, nadat hij een winnende slogan bedacht op Facebook (zie foto in bijlage). Albert Heijn Hessenplein is de derde winkel in Antwerpen en de achtste in België. Zo'n 40 mensen uit de regio gaan aan de slag in de winkel. 

Supermarktmanager Suna Taplak, Albert Heijn Hessenplein: "Antwerpen begint Albert Heijn stilaan te kennen. Met deze derde winkel trekken we naar een nieuw stukje stad. Net als in onze andere winkels pakken we op het Hessenplein uit met een sterke combinatie van Hollandse prijzen, Belgische kwaliteit en persoonlijke service. Onze winkels op het Kiel en op de Groenplaats doen het erg goed. De respons van de buurt is veelbelovend: we zijn er klaar voor om ook Antwerpen Noord en het eilandje te veroveren."

Een bijzonder, maar bekend, assortiment. De winkel is 1.000 m2 groot en pakt uit met een 10.000-tal producten. Het assortiment loopt gelijk met dat van de andere Belgische Albert Heijn winkels: een mix van het reguliere Albert Heijn-assortiment en producten (zo'n 10%) die speciaal voor de Belgische consument zijn toegevoegd. Zo vindt iedereen er zijn vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Albert Heijn in alle veiligheid ontdekken. Om het eilandje en Antwerpen Noord straks de typische Albert Heijn producten te laten ontdekken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt op het Hessenplein verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de balie of op www.ah.be. Er werden via de assortimentsdialoog al meer dan 40 producten in het gamma opgenomen.

Albert Heijn Hessenplein praktisch: Hessenplein 25 , 2000 Antwerpen

  •         maandag: van 12h tot 20h.
  •         dinsdag-donderdag: 8h tot 20h.
  •         vrijdag: 8h tot 21h.
  •         zaterdag: 8h tot 20h.
  •         zondag: 9h tot 12h.
Corné Mulders (MD België),  Stephan Van Durme, Suna Taplak (supermarkt manager)
Facebook fan en burgemeester AH Hessenplein voor 1 dag: Stephan Van Durme
gelukzakactie
Ann Maes woordvoerder België