Albert Heijn in Overpelt opent de deuren

Massale opkomst voor eerste Overpeltse Albert Heijn

Woensdag 10 december 2014 — Onder luid applaus ging vandaag de eerste Overpeltse Albert Heijn open. Reeds de 28ste vestiging in België en de 4de in de provincie Limburg. In groten getale waren de Overpeltenaars komen opdagen om de opening feestelijk te vieren. Annemie Van Winkel mocht samen met burgemeester Jaak Fransen, general manager Albert Heijn België Luc de Baets en supermarktmanager Cheryl Sonnenschein het lintje officieel doorknippen. Annemie Van Winkel werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Geïnteresseerd in onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen? Rep je dan naar De Koel 8, Overpelt.

De Overpeltenaar is duidelijk tevreden met de komst van Albert Heijn. Voor de deuren openden, stond er reeds een lange wachtrij kooplustigen aan te schuiven. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas gingen als zoete broodjes over de toonbank. De winkel mag er ook wezen. Op een oppervlakte van 1.300 m2 vind je maar liefst 13.000 artikels terug, voor ieder wat wils dus. In de nieuwe winkel zijn 70 lokale mensen tewerkgesteld.

Een enthousiaste supermarktmanager Cheryl Sonnenschein aan het woord: ‘De eerste Albert Heijn-winkel in Overpelt mogen openen is een hele eer. Ik ben enorm fier op de prestatie die het hele team hier heeft geleverd. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen. Albert Heijn wil graag de persoonlijke kruidenier zijn waar dagdagelijkse boodschappen, verrassende producten, Hollandse prijzen en persoonlijke service hand in hand gaan. Zonder twijfel wordt ook deze winkel een mooi succesverhaal.’

Een bekend en een bijzonder assortiment

In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment is er zo’n extra 10% Belgische producten toegevoegd voor de consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik. En zo wordt Albert Heijn steeds Vlaamser.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Overpelt verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’

Om Overpelt en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14.00 uur en sluit om 20.00 uur de deuren.

Albert Heijn Overpelt praktisch:

Adres: De Koel 8, Overpelt (zijstraat van de Leopoldlaan in Overpelt)

Openingstijden:

  • Maandag: 12.00 uur – 20.00 uur
  • Dinsdag – zaterdag: 8.00 uur – 20.00 uur
  • Zondag: 9.00 uur – 12.00 uur

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.

Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.

De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

Er zijn 100 parkeerplaatsen beschikbaar.