Albert Heijn Genk opent de deuren

Massale opkomst voor opening Genkse Albert Heijn

Woensdag 25 juni 2014 — Na de winkel in Sint-Truiden heeft Limburg er met de opening in Genk een tweede Albert Heijn bij. Iets waar vele Genkenaars naar uitkeken gezien de geweldige opkomst. Inse Knoors baat samen met haar familie de vierde Belgische franchisewinkel uit. Peter Steegmans mocht samen met de directeur New Markets & Speciality stores Wouter Kolk en de Genkse burgemeester Wim Dries het lintje officieel doorknippen. Hij werd via een originele wedstrijd op de Facebookpagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor één dag. Geïnteresseerd in onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen? Rep je dan naar de Hasseltweg 198, 3600 Genk.

De Genkenaar is duidelijk tevreden met de komst van Albert Heijn. Voor de deuren openden stond er reeds een lange wachtrij kooplustigen aan te schuiven. Belgische toppers en typische Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas gingen als zoete broodjes over de toonbank. De winkel mag er ook wezen. Op een oppervlakte van 1.500 m2 vind je maar liefst 15.000 artikels terug, voor ieder wat wils dus. 

Inse Knoors is de franchisenemer en staat aan het roer van de winkel. Samen met haar man Wladdy, dochter Roxanne en zonen Kenny en Randy, beheert ze de gloednieuwe winkel. Inse woont in Dilsen-Stokkem maar heeft Nederlandse roots. Ze begon haar carrière twintig jaar geleden bij Albert Heijn in Nederland en verhuisde daarna naar België om na een lange carrière in de retail haar eigen Albert Heijn te openen. 

Een enthousiaste Inse Knoors aan het woord: ‘Dit voelt als thuiskomen, ik begon m’n loopbaan bij Albert Heijn maar ik had nooit gedacht dat ik de eerste winkel in Midden-Limburg zou mogen openen. Een plek waar het plezierig winkelen is én waar je dagdagelijkse boodschappen betaalbaar zijn. Dit is een echt familieproject, zowel mijn man als onze drie kinderen zetten hier mee hun schouders onder. Ik ben ook geweldig fier op het ganse team. We staan te popelen om de Genkenaar te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen. We gaan voor niets minder dan een succesverhaal.

Een bekend en een bijzonder assortiment
In Albert Heijn vind je je vertrouwde producten terug én valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Naast het reguliere Albert Heijn-assortiment is er zo’n extra 10% Belgische producten toegevoegd voor de consument. Je favoriete producten zijn dus steeds binnen handbereik. En zo wordt Albert Heijn steeds Vlaamser.

Ook 'de assortimentsdialoog' wordt in Genk verdergezet. Op zoek naar een product dat je niet in de winkel vindt? Laat het weten aan de infobalie. Er werden via de assortimentsdialoog al heel wat producten in het gamma opgenomen.

Ga op culinair avontuur met ‘de smaakgarantie’ 
Om Genk en omstreken straks met de typische Albert Heijn-producten te laten kennismaken, pakt Albert Heijn gewoontegetrouw uit met 'de smaakgarantie'. Een eenvoudig concept: smaakt een aangekocht product toch niet zoals gehoopt? Breng het terug en je krijgt je geld terug.

De winkel werd vandaag geopend om 14.00 uur en sluit om 20.00 uur de deuren.


Albert Heijn Genk praktisch:

Hasseltweg 198, 3600 Genk

Openingstijden:
•    Maandag: 12.30 uur – 20.00 uur
•    Dinsdag – zaterdag: 8.00 uur – 20.00 uur
•    Zondag: 8.00 uur – 12.30 uur

AH Bonuskaarten zijn verkrijgbaar aan de infobalie.
Het magazine Allerhande is gratis verkrijgbaar aan de ingang van de winkel.
De bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus
Er zijn maar liefst 226 parkeerplaatsen beschikbaar.