Albert Heijn gaat open in Roeselare

Vrijdag 13 april 2012 — Albert Heijn vestigt zich binnenkort in het gloednieuwe Dino Center op de Brugsesteenweg in Roeselare. De vergunning werd vandaag afgeleverd door het Interministerieel Comité voor de Distributie. De winkel zal worden uitgebaat door franchisenemer Jean-Paul Fraeyman. Hij start vandaag meteen een wervingscampagne voor personeel voor de nieuwe winkel.

Realisator Vabeld, de drijvende kracht achter het Dino Center, ging in beroep tegen een eerdere weigering van de stad bij het Interministrieel Comité voor de Distributie. Dat deed op 28 maart uitspraak in de zaak. Ingevolge de beslissing van dit Comité, werd de komst van Albert Heijn vergund. De opening van Albert Heijn Roeselare krijgt hiermee groen licht

Corné Mulders, General Manager Albert Heijn België: "We zijn erg blij met dit nieuws: deze opening is een belangrijke stap om onze groeiplannen waar te maken. Het is onze eerste winkel in West-Vlaanderen. Roeselare kan binnenkort onze mix van Belgische kwaliteit, persoonlijke service en Hollandse prijzen ontdekken."

Wie graag wilt werken bij Albert Heijn Roeselare, kan hiervoor terecht op: albertheijn@ahrt.be