Albert Heijn België verkozen tot ‘Retailer of the Year 2014’ op RetailDetail Night

Donderdagavond vond de jaarlijkse hoogmis van de Belgische retailsector plaats. De RetailDetail Night is een vaste waarde in de Belgische retail- en FMCG-sector. Dit jaar mocht Albert Heijn de prestigieuze ‘Retailer of the Year 2014’ Award in ontvangst nemen. Een ongelofelijk mooi compliment voor al onze medewerkers die één voor één aan dit mooi resultaat hebben bijgedragen. 

De jaarlijkse bijeenkomst van de retailsector vond gisterenavond plaats. Gastvrouw Francesca Vanthielen leidde de avond in goede banen en gastspreker Gino Van Ossel, Professor Retail & Trade Marketing aan de Vlerick Business School, bracht ons een jaaroverzicht over het reilen en zeilen in de retailsector.

Het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de ‘Retailer of the Year’-award. Albert Heijn België werd dit jaar door haar sectorgenoten beloond voor het parcours dat het de afgelopen 4 jaar heeft afgelegd.

Luc De Baets, General Manager van Albert Heijn België: “Ik ben overdonderd maar vooral heel trots op wat het team de voorbije vier jaar heeft gerealiseerd. Deze erkenning is in de eerste plaats te danken aan onze medewerkers en onze klanten. Onze medewerkers zijn onze persoonlijke kruideniers die onze klanten kennen, verder helpen en zo een persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen kunnen aanbieden. Al onze medewerkers zijn “Retailer van het jaar 2014” voor ons. Zonder hen hadden we dit niet kunnen realiseren.”

In de afgelopen 4 jaar opende Albert Heijn België 26 winkels. De ambitie blijft om 50 Belgische winkels te openen tegen 2016.

Naast de uitreiking van ‘Retailer of the Year 2014’ vond ook nog de uitreiking van 'Beste Winkelketen van België 2014', 'Beste Folder van het Jaar 2014' en 'Career Achievement Award 2014' plaats.

Contacteer ons
Over Albert Heijn België